A legjobb érzés, ha saját trófeánkat saját magunk készítjük ki, ezáltal is növelve az értékét, mégis sokan vannak, akik nem merik magukra vállalni az idő- és munkaigényes preparálást, vagy csak idejük nem engedi azt.
Akik ebben a cipőben járnak, kérem keressenek meg e-mail címemen: krisz1027@gmail.com
A halfej preparálásának árát elsősorban a hal mérete határozza meg. Egy 10 kg-os harcsa fejének kikészítése kb. 10 000 Ft-ba kerül, ez azonban nem azt jelenti, hogy egy 20 kg-os 20 000, egy 30 kg-os pedig 30 000 Ft.
Ahogy azt a preparálás menete résznél leírtam, nagyon fontos a fej előkészítése. Kérem, amennyiben szeretné, hogy megfelelő minőségben készítsem ki Önnek zsákmánya trófeáját, olvassa el a fej eltávolításának menetét.
Lényeges, hogy a halfej minél előbb fagyasztóba kerüljön, majd így juttassa el hozzám, enélkül nem kivitelezhető a preparálás.
Szintén fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem vagyok preparátor mester, kizárólag halak, azon belül is ragadozó halak fejének kikészítését vállalom. Amennyiben személyesen keres meg, megtekintheti az általam készített saját trófeákat is.