Haltrófea
A nagy fogás megörökítése

MENÜ

A legjobb érzés, ha saját trófeánkat saját magunk készítjük ki, ezáltal is növelve az értékét, mégis sokan vannak, akik nem merik magukra vállalni az idő- és munkaigényes preparálást, vagy csak idejük nem engedi azt.

 

Akik ebben a cipőben járnak, kérem keressenek meg e-mail címemen: krisz1027@gmail.com

 

A halfej preparálásának árát elsősorban a hal mérete határozza meg. Egy 10 kg-os harcsa fejének kikészítése kb. 10 000 Ft-ba kerül, ez azonban nem azt jelenti, hogy egy 20 kg-os 20 000, egy 30 kg-os pedig 30 000 Ft.

 

Ahogy azt a preparálás menete résznél leírtam, nagyon fontos a fej előkészítése. Kérem, amennyiben szeretné, hogy megfelelő minőségben készítsem ki Önnek zsákmánya trófeáját, olvassa el a fej eltávolításának menetét.

Lényeges, hogy a halfej minél előbb fagyasztóba kerüljön, majd így juttassa el hozzám, enélkül nem kivitelezhető a preparálás.

 

Szintén fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem vagyok preparátor mester, kizárólag halak, azon belül is ragadozó halak fejének kikészítését vállalom. Amennyiben személyesen keres meg, megtekintheti az általam készített saját trófeákat is.

 

Asztali nézet